Dönem I Öğrencilerimizin (Türkçe program) Dikkatine

Dönem I Öğrencilerimizin (Türkçe program) Dikkatine,

TFT101 Hücre Bilimleri I Ders Kurulu programı fakülte sayfamızda ve uzem.neu.edu.tr adresindeki TFT101 ders başlığı altında yayınlanmıştır.

İlk hafta yapılacak olan tanıtım ve uyum toplantılarına katılımınız beklenmektedir.

İlan edildiği üzere “2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış ve Beyaz Gömlek Giyme Töreni” 30 Eylül 2021 tarihinde saat 14.00’de çevrimiçi olarak yapılacaktır. Tören eş zamanlı olarak YouTube’dan (Yakın Doğu Üniversitesi Official) yayınlanacak olup, katılım için link paylaşımı yapılmayacaktır. Tören için gerekli olan “Öğrenci Andı” da Tıp Fakültemiz sayfasında ve uzem.neu.edu.tr adresindeki TFT101 Hücre Bilimleri I Ders Kurulu başlığı altında yayınlanmıştır.

1 Ekim 2021 tarihinde yapılacak olan “Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gamze Mocan, Dekan Yardımcıları ve Koordinatörler ile Buluşma ve Fakülte Tanıtımı” toplantısı saat 10.00’da Büyük Kütüphane Binasında bulunan Salon 3’de yüz yüze olarak yapılacaktır. Bu toplantıya gelirken sizlere daha önce dağıtılmış olan beyaz gömleklerinizi getirmeniz gerekmektedir.

Aynı gün (1 Ekim 2021) yapılacak olan bilgilendirme toplantıları çevrimiçi-online olarak gerçekleştirilecektir. Bu nedenle uzem.neu.edu.tr adresine kullanıcı adınız (öğ[email protected]) ve şifreniz ile giriş yaparak TFT101 Hücre Bilimleri I Ders Kuruluna kullanıcı kaydınızı yapmanız gerekmektedir. Bu ders kuruluna ait tüm ders içeriklerine de yine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. TFT101’de bulunan “TANITIM İLE İLGİLİ LİNKLER” başlığı altında ders programınızda belirtilmiş olan toplantı ismine tıklayarak toplantı ortamına (Google Meet) kolaylıkla dahil olabilirsiniz. Örn. 1 Ekim 2021 saat 13.00’de yapılacak olan “Dönem I Koordinatör ve Yardımcıları ile Toplantı” toplantısına katılmak için aynı isimdeki linke tıklamanız gerekmektedir.

Sunumlardan sonra yapılacak olan soru-cevap bölümü için mikrofon kullanabilir ya da programdaki chat kısmını kullanarak sorularınızı yazılı olarak iletebilirsiniz.