Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. Uluslararası Öğrenci Kongresi

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ VE ÖĞRENCİ DEKANLIĞI, “GÖÇ VE SAĞLIK” TEMALI İKİNCİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KONGRESİ’NE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Öğrenci Dekanlığı, tıp öğrencilerini ve tıp alanında uzmanları bir araya getirecek olan “Göç ve Sağlık” temasıyla düzenlenecek olan ikinci Uluslararası Öğrenci Kongresi’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan kongre, Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ve göç olgusunun sağlık üzerindeki etkilerini tıp öğrencilerinin bakış açısıyla ele alacak çeşitli oturumları içerecek. Bu önemli etkinlik, dünya genelindeki göçmenlik ve sağlık hizmetleri alanında uzmanlaşmış akademisyenleri, araştırmacıları ve öğrencileri bir araya getirerek bilgi paylaşımını ve etkileşimi teşvik etmeyi hedefliyor.

Kongrenin ana amacı, göç olgusunun sağlık sistemlerine, halk sağlığına ve toplumların refahına olan etkilerini anlamak, bu alandaki yenilikleri ve en iyi uygulamaları paylaşmak ve gelecek nesil sağlık profesyonellerinin bu önemli konuda farkındalığını artırmaktır.

Katılımcılar, farklı disiplinlerden gelen konuşmacıların yer alacağı oturumlar aracılığıyla, göç ve sağlık konularındaki güncel araştırmaları ve pratik deneyimleri paylaşacaklar. Ayrıca, kongre boyunca sunulan sözlü sunumlar ile katılımcıların daha geniş bir bakış açısı kazanmalarına ve etkileşimde bulunmalarına olanak tanınacaktır.

Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. Uluslararası Öğrenci Kongresi, tüm sağlık profesyonellerini, araştırmacıları ve öğrencileri, göç ve sağlık alanındaki bu önemli etkinlikte bir araya gelmeye davet ediyor.

İletişim Bilgileri:

E-posta: [email protected]